Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Over mij

hiya,

ik ben Mass en ik ben alweer 22, Mijn grootste passies zijn lezen en schrijven. Maar ik houd ook echt heel veel van dansen en uitgaan. Verder heb ik een hele leuke vriend waar ik onwijs gelukkig mee ben en een hele grote, super gezellige vriendengroep. komend studiejaar ben ik bezig met SPH. Maar daarnaast hoop ik nog heel veel leuke boeken te kunnen lezen.
Ik ben trouwens lid van goodreads,  dus als jullie dat leuk vinden kan je me altijd toevoegen. 

Van welke boeken ik houd?
ach heel veel, ik houd van spannende boeken, maar als het SF is, vind ik het ook goed.
chicklits lees ik niet zo vaak. Maar toch is mijn eerste recentie bij het leeslint een beetje een chicklit.
ik probeer een of twee keer per maand een recensie te posten verder komt er minstens een keer per week een stukje online over de boekenwereld. Het is gelukkig vakantie en de zon schijnt dus nu heb ik alle tijd om uitgebreid te lezen. 

Heey,

 

Ik ben Steef en ben 22 jaar. Naast het lezen van boeken, heb ik nog de hobby’s dansen, voetballen, muziek luisteren, muziek maken en gezellig uitgaan met vrienden. Ik heb een supergezellige vriendengroep met wie het altijd leuk is om te gaan stappen. Ik houd eigenlijk van allerlei soorten boeken, zolang het maar niet lang duurt voor je in het verhaal zit. Het enige waar ik niet zo van houd is liefdesverhalen, verder vind ik eigenlijk alles wel leuk.